Helyi közélet

2014.04.01. 08:42

Kilenc bűnözőt kapcsoltak le megyénkben

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 22 személyt állítottak elő, ebből 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 4 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök 2014. március 31-én 22 óra 20 perc körüli időben Hajdúhadházon, a Damjanich utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a nyomozók megállapították, hogy a helyi lakossal szemben a Debrecen Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A 23 éves L. Sándort a bűnügyesek elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában