Helyi közélet

2014.03.10. 18:41

Csillagos 12-es a Csapókertnek

Debrecen - A színpadi élmény a legnagyobb ajándék annak a közel 120 diáknak, aki a Csapókert Csillagai tehetségkutató verseny döntőjén több száz néző előtt mutathatta meg miben jó igazán.

Debrecen - A színpadi élmény a legnagyobb ajándék annak a közel 120 diáknak, aki a Csapókert Csillagai tehetségkutató verseny döntőjén több száz néző előtt mutathatta meg miben jó igazán. A negyedik alkalommal megrendezett közösségi esemény célja a tálentumok felfedezésén túl az, hogy szereplési lehetőséget nyújtson a gyerekeknek – mondta Új Judit szervező.

A döntőn 34 csapat indult, főként táncos produkcióval, de verselők és énekesek, valamint egy saját dalokat játszó, felsőtagozatosok alkotta zenekar is fellépett. Első helyezettet nem hirdettünk, de 13 produkciót díjaztunk apró ajándékokkal és felajánlott fürdő–, korcsolyapálya illetve bábszínházi belépőjegyekkel – számolt be a Csapókerti Közösségi Ház művelődésszervezője, hozzátéve: a zsűri nem csak a profizmust, hanem a lelkesedést, összetartást, rátermettséget is értékelte.


A Csapókert Csillagai: Rózsa László (szintetizátor) Harangi Annamária (népdaléneklés) Őry Boglárka (vers) Szivárvány Aerobik csoport Bocskai Ált. Isk. 2. o. (jelnyelvi előadás) Homovics Panna, Bíró Richárd (vers) Szabó Sára (showtánc) HDM csapat („cup song”) Ménes Emese, Horkay Lilla (showtánc) Csapókert Csini Csajai (modern tánc) Black Tiger (modern tánc) R’nB’ dance team (hip-hop tánc) Sőrés Krisztofer, Rostás János, Vojta Dominik (shuffle tánc)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában