Helyi közélet

2014.01.30. 16:33

Meglettek a lopott biciklik

Nádudvar - A rendőrök a polgárőrökkel közösen megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárokat.

Nádudvar - A rendőrök a polgárőrökkel közösen megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárokat.Egy nádudvari lakos 2014. január 28-án 8 óra 35 perckor telefonon értesítette a helyi rendőrőrs egyenruhásait arról, hogy 2 órakor hangokat hallott a családi háza udvarán, majd arra lett figyelmes, hogy két fiú az utcán tol két kerékpárt. Reggelre derült ki számára, hogy a bicikliket tőle lopták el, mivel azokat nem találta a helyükön, valamint a melléképületéből még több szerszám is hiányzott. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely eredményre vezetett, mivel másnap a Nádudvari Rendőrőrsre előállítottak két fiút, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A nyomozók a 14 éves fiatalkorút gyanúsítottként, míg gyermekkorú társát tanúként hallgatták ki.

A fiúk az ellopott járműveket elrejtették egy lakatlan házba és egy közeli nádasba, de a Nádudvari Rendőrőrs munkatársai Szőllősi József törzszászlós és Nagy Sándor őrmester a helyi polgárőrökkel közösen megtalálták, majd azokat 2014. január 29-én visszaadták sértettnek.

A fiatal tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Nádudvari Rendőrőrse folytatja.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában