Helyi közélet

2014.01.20. 10:51

Csőtörés a MÁV Rendelőben

Debrecen - Hétfőn nem fogadnak betegeket az Erzsébet utcai intézményben.

Debrecen - Hétfőn nem fogadnak betegeket az Erzsébet utcai intézményben.Csőtörés volt vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Vasútegészségügyi Nonprofit Kft. Debreceni Járóbeteg Intézetében, közismert nevén az Erzsébet utcai MÁV Rendelőben. Az intézmény orvos-igazgatója arról tájékoztatott, hogy a második emeleten egy ivókút csöve repedt meg és a kiömlő víz elöntötte a folyosókat, befolyt a rendelőkbe, majd ki az utcára. A liftaknában összegyűlt vizet a tűzoltók szivattyúzták ki. Az elektromos rendszer szerencsére csak kis mértékben sérült. Várják a biztosító kárfelmérőjét.

Mivel jelenleg nagy erőkkel zajlik a helyreállítás, takarítanak, leszedik az elázott álmennyezetet, hétfőn nem fogadnak betegeket. Kiss Tamás elmondta: akinek valamelyik szakrendelésre mára volt előjegyzése, kedden új időpontot kell telefonon kérnie. A sürgős eseteknek elsőbbséget biztosítanak.

Az intézményvezető reménye szerint, keddtől minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában