Helyi közélet

2013.11.20. 18:45

MSZP: Trükköznek 20 milliárddal

Debrecen - A szocialisták szerdán tartott sajtótájékoztatóján Pallás György szakpolitikus, volt szakközépiskolai igazgató kérdéseket fogalmazott meg egy közfoglalkoztatási programhoz kapcsolódó felnőttképzési pályázat keretében szétosztott több mint 20 milliárd forinttal kapcsolatban.

Debrecen - A szocialisták szerdán tartott sajtótájékoztatóján Pallás György szakpolitikus, volt szakközépiskolai igazgató kérdéseket fogalmazott meg egy közfoglalkoztatási programhoz kapcsolódó felnőttképzési pályázat keretében szétosztott több mint 20 milliárd forinttal kapcsolatban. Igaz-e, hogy a pályázat kiírásakor már eldöntötték: az agrár tárca és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ iskolái nyernek elsősorban? Hogy a megyében nyertes állami iskolák nincsenek rajta a közhivatalos nyilvántartási listán, ami pedig feltétel volt? Valóban egyeztetésre hívták a nyertesnek jelölt iskolák intézményvezetőit a Munkaügyi Központba a kihirdetése előtt? Nyerhetett-e azért egy debreceni szakközépiskola, mert vezetője néhány hónapja még a KLIK dolgozója volt?

A válaszokat Pappné Gyulai Katalintól, a KLIK debreceni tankerületi igazgatójától vagy más illetékestől várják.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában