Helyi közélet

2013.11.21. 17:57

Egy kettőt ér – Mikuláscsomag-gyűjtés

Debrecen - Bebizonyítják, hogy 1 egyenlő 2-vel. A Kerekerdő Élménypark Karitatív Munkacsoportja a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének támogatásával Mikuláscsomag-gyűjtő akciót indít Debrecenben 2013. november 21. és december 2. között három gyűjtőponton.

Debrecen - Bebizonyítják, hogy 1 egyenlő 2-vel. A Kerekerdő Élménypark Karitatív Munkacsoportja a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének támogatásával Mikuláscsomag-gyűjtő akciót indít Debrecenben 2013. november 21. és december 2. között három gyűjtőponton. A szervezők minden adománycsomagot megdupláznak. A jó szív túltesz a számok szabályain, ezért most igaz, hogy ’1=2’.

A gyűjtőpontokon a nyitva tartási időkben fogadják a Mikulás-csomagokat:

 • a Magyar Vöröskereszt megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában (4025 Debrecen, Hatvan u. 37., nyitva: hétfőtől csütörtökig 7.30-16.00, pénteken, 7.30-13.30 között)
 • Újkerti Közösségi Ház (Db., Jerikó u. 17-19., nyitva: hétfőtől csütörtökig 9.00-20.00, pénteken 9.00-18.00 között),
 • Köz-Pont Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér (4026 Debrecen, Péterfia u. 18., I. emelet (Debrecen Plaza).
 • A Mikulás-csomagokat 2013. december 6-án 10.30-kor adják át a Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI-ban hátrányos helyzetű családokban nevelkedő gyermekeknek.

  Meglepetésműsorral is készül az iskola a csomagosztásra – ismertette Dr. Széles Dezsőné igazgató az akció sajtót.

  Először indította el az ’1=2’ Mikuláscsomag-gyűjtési akciót a – 2014 májusában nyíló – Kerekerdő Élményparkot működtető Nívó Style Kft. a Magyar Vöröskereszt Debrecenben működő területi szervezetével azzal a céllal, hogy ebből a jövőben hagyomány lesz – fűzte a fentiekhez Tóth Roland a Kerekerdő Élménypark projektmenedzsere.

  Nagyon ritka az, hogy mások keresnek meg minket adománygyűjtés ügyében, az esetek többségében fordított a helyzet. Nagyon nagy örömmel fogadtuk ezért a Kerekerdő Élménypark fiatal projektmenedzsereit – tette hozzá Serfőzőné Bencsik Margit. Mint elmondta, a Vöröskereszt önkéntesei és munkatársai a gyűjtést vállalták, a kft. pedig azt, hogy minden csomaghoz ad egy tartalmában gazdag Mikulás-csomagot.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában