Helyi közélet

2013.10.01. 09:28

Filmvetítés, dalest és tűzgyújtás

Csökmő - Érdekes rendezvényekkel csatlakozott Csökmő Nagyközség Önkormányzata az „Itthon vagy-Magyarország, szeretlek!” országos programsorozathoz.

Csökmő - Érdekes rendezvényekkel csatlakozott Csökmő Nagyközség Önkormányzata az „Itthon vagy-Magyarország, szeretlek!” országos programsorozathoz. A pályázaton nyert támogatásból az önkormányzat fenntartásában működő Faluház és Könyvtár szeptember utolsó hétvégéjére minden korosztály számára figyelemreméltó programokat kínált.

Szeptember 28-án délután „Az elszakított megyeszékhely- Erdély nyugati ablakában” címmel Nagyvárad és Bihar megye látványosságait bemutató dokumentumfilmet nézhettek meg az érdeklődők. A filmet maga a rendező-producer, Villányi Zoltán, az MTV tudósítója mutatta be. A csodálatos műemlékeket, természeti gyönyörűségeket közel hatvan érdeklődő nézte végig. Ezt követően Mihály napi dalestre gyülekezett a közönség. Ürmösi Zoltán (Timon) régi slágereket, mindenki által jól ismert örökzöldeket énekelt.

Szeptember 29-én este fél 10-kor a település is csatlakozott az országosan összehangolt tűzgyújtáshoz. A Faluház udvarán rakott máglya körül több mint harminc ember gyűlt össze, akik közös énekléssel múlatták az időt a Csökmői Népdalkör és Gál István zenetanár harmonikajátéka mellett.

HBN | B.Kiss Andrea

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában