Helyi közélet

2013.10.02. 18:55

Az autóbuszok sem lehetnek kivételek

Hajdú-Bihar - Néhány perces késés bármikor előfordulhat a lassabb haladás és a forgalom leállítása miatt.

Hajdú-Bihar - Néhány perces késés bármikor előfordulhat a lassabb haladás és a forgalom leállítása miatt.

A 4-es főút Debrecen és Hajdúszoboszló közötti szakaszának felújítása nemcsak a személygépkocsi forgalmat lassítja, hanem a közösségi közlekedés járműveit is megállásra készteti olykor-olykor.

Balogh Gyula, a Hajdú Volán személyszállítási igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy az egy sávra szűkült főút szakaszain a közlekedés, valamint a sebességkorlátozás miatt járműveiknek többet kell várakozni az útjuk közben, de ha gyér a forgalom, akkor a felújítás nem okozhat késést. A forgalmi helyzettől, a csúcsidőszaktól, és a járművek számától függ a Hajdú Volán menetrend szerinti közlekedése. Pár perces késés a Hajdúszoboszló és Debrecen közötti viszonylatban vagy azt érintően közlekedő valamennyi járatra vonatkozhat.

Egyeztettek, tájékoztatnak

Az utazóközönség általános tájékoztatást kap az esetleges késésekről Debrecen és Hajdúszoboszló buszállomásain. A Hajdú Volán egyébként egyeztetett a kivitelezővel az érintett szakaszok átépítésével kapcsolatban. Amikor olyan jellegű munkálatokat végeznek, amelyek a menetrend betartását nagy mértékben befolyásolják, arról az utasokat tájékoztatják. Eddig új menetrendet nem kellett bevezetni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában