Helyi közélet

2013.08.21. 16:21

Parkoló autók mögé akart elbújni az italtolvaj

Hajdúszoboszló - Strandtolvajokat fogtak a hajdúszoboszlói rendőrök.

Hajdúszoboszló - Strandtolvajokat fogtak a hajdúszoboszlói rendőrök.

Az egyenruhások 2013. augusztus 20-án kora délután a hajdúszoboszlói strandfürdő biztonsági szolgálatának munkatársai segítségével elfogták azt a 17 éves fiatalembert, aki előző nap eltulajdonította egy fürdőző táskáját. A járőrök az elfogott püspökladányi férfit előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Az eljárás alá vont személyt 72 órán belül állítják bíróság elé.

Néhány nappal előbb az egyenruhások egy gyanúsan viselkedő férfit igazoltattak a hajdúszoboszlói Thököly utcán, aki észlelve a járőrautót megpróbált elbújni a parkoló járművek mögé. Elszámoltatása során azt is megállapították, hogy a férfi nem sokkal ezt megelőzően bemászott a strandfürdő területére, ahol feltört egy italhűtőt. Az abban talált szeszesitalokat, fagylaltot egy műanyag ládába rakta, melyet megpróbált elrejteni, amikor meglátta a járőröket.

A járőrök a férfit előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. S. Gergő 21 éves salgótarjáni lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik