Helyi közélet

2013.08.02. 19:36

„Nem voltam a 2010-es Fidesz-kampány részese”

Hajdúszoboszló, Debrecen – A hajdúszoboszlói trafikkoncessziók elosztása körül kialakult botrány miatti nyomozásról július 24-ei számában adott hírt a Napló. Az ügy részleteit felidéző cikk kapcsán – mely a<em> Főszerkesztő a fideszes szálakról</em> címmel jelent meg – az írásban említett Pintér Péter, illetve Sebestyén Lajos is eljuttatta információit hozzánk.

Hajdúszoboszló, Debrecen – A hajdúszoboszlói trafikkoncessziók elosztása körül kialakult botrány miatti nyomozásról július 24-ei számában adott hírt a Napló. Az ügy részleteit felidéző cikk kapcsán – mely a Főszerkesztő a fideszes szálakról címmel jelent meg – az írásban említett Pintér Péter, illetve Sebestyén Lajos is eljuttatta információit hozzánk. – Nem voltam a 2010-es Fidesz-kampány részese. Nem dolgozom a Nyéki István vezette repülőklubnál – állítja Pintér Péter, cáfolva a leírtakat. Levelében arról is ír: „Nem nyertem el a korábbiakban Sebestyén Lajos által vezetett trafik üzemeltetési jogát, mivel nem is lehetett konkrét üzlethelyiségre pályázni. Az üzlethelyiséget a pályázat kihirdetése után kerestem.

Sebestyén Lajos soraiból pedig az derül ki: ő is pályázott trafiküzemeltetési koncesszióra, de nem nyert, viszont a folytatást illetően, a szóba kerülő lehetőségek közül választva – a koncessziót nyert Pintér Péter hozzáállását korrektnek tartva – úgy döntöttek, kiadják neki korábbi üzlethelyiségüket, így Sebestyén Lajos alkalmazottként dolgozik tovább a boltban. Eddigi tapasztalatai alapján – mint fogalmazott – úgy érzi, jól döntöttek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában