Helyi közélet

2013.07.23. 11:55

Halálos közlekedési baleset történt Debrecenben

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt, 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt, 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Két személyt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt fogtak el. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 halálos és 1 súlyos és 4 könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2013. július 22-én 23 óra 04 perckor Debrecenben. A rendelkezésre álló adatok egy 55 éves lengyel férfi az általa vezetett tehergépkocsiból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett a Mikepércsi úton a belső forgalmi sávban a belváros felől Mikepércs irányába. Haladása során a 73. számú épület előtt útszakaszhoz érve elütötte – haladási irányát tekintve a neki jobbról-balra – az úttesten áthaladni szándékozó, ismeretlen személyazonosságú férfit. A gyalogos a baleset következtében a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A gépkocsivezető ellen a Debreceni Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Az ártándi határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett egy 53 éves moldáv férfi, akit igazoltattak a határrendészek. A férfiről ekkor derült ki, hogy lejárt érvényességű vízummal akarta átlépni az országhatárt. A moldáv állampolgárt ezért előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre ahol meghallgatták, majd a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára szállították további eljárás lefolytatása céljából.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában