Helyi közélet

2013.07.08. 14:59

Előzetesben a garázda és a verekedő

Hajdúböszörmény - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a hajdúböszörményi rablás gyanúsítottját, valamint azt a férfit is, aki egy 43 éves nőt bántalmazott.

Hajdúböszörmény - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a hajdúböszörményi rablás gyanúsítottját, valamint azt a férfit is, aki egy 43 éves nőt bántalmazott.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt folytat eljárást N Dániel 22 éves hajdúböszörményi lakossal szemben. N. Dániel gyanúsított 2013. július 5-én nem sokkal éjfélt követően a hajdúböszörményi Király Jenő téren, veréssel fenyegetve pénzt követelt egy 15 éves helyi fiataltól, illetve nyakából kivette az ezüst nyakláncát. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök elfogták a 22 éves férfit és előállították a kapitányságra.

A nyomozás során az is kiderült, hogy nem sokkal a rablás előtt ugyanitt egy 17 éves fiatalembert bántalmazott, kötekedett vele, majd pofon ütötte. Az előállított férfit kihallgatást követően őrizetbe vették nyomozók, vele szemben rablás bűntette és garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást. A rendőrség előterjesztése alapján a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Szintén előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, akit 2013. július 5-én késő délután a hajdúböszörményi, Nagy-bocskai szőlőskertben az utcán, korábbi nézeteltérés miatt bántalmazott egy 43 éves helyi nőt. A bántalmazót a nyomozók beazonosították és elfogták, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. B. Zsolt 32 éves hajdúböszörményi gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában