Helyi közélet

2013.07.18. 11:45

Campus 2013 - Igazi fesztiválhangulat

Debrecen - Tombolás a Magashegyi és a HS7 koncerten.

Debrecen - Tombolás a Magashegyi és a HS7 koncerten.

Rosszul kalkuláltak azok a Campusra kitelepült sörcsapolók és vendéglátóhelyek akik még nem voltak nyitva szerdán. Minden bizonnyal nem gondolták, hogy már a nulladik nap estéjén is komoly tömeg lesz szomjas, éhes. Mindenütt sorba álltak a hűsítő nedűkért, lángosért, lepcsánkáért.

Össznépi csápolás

Ugyan még csak két színpad működött a hétből, de a Magashegyi és a brit gitárpop hazai helytartói a Heaven Street Seven este már 4-5 ezer fős tömeget vonzottak. Igazi fesztiválhangulat, csápolás, pogózás először Bocskor Bíborkáék produkciója idején volt, ami a HS7 alatt csak fokozódott.

Az Ady Endre sugárúton, a főbejárattal szemben felállított színpadhoz a késők közül többen futva érkeztek.

Tisztaság, rend

A zuhanyzók, a mellékhelyiségek és a zöldterületek egyelőre tiszták voltak. Valószínűleg a most bevezetett betétdíjas söröskorsóknak is köszönhetően kevés helyen találtunk eldobált műanyag poharakat.

Az igazi fesztiválélet ma délután kezdődik, ezerrel beindul a Campus.

HBN-OCs


Jegyzet: Ahol mindenki ott van

Ötödik éve, hogy nem csupán szórakozni, de szórakoztatni is járok a Campus Fesztiválra, egyre izmosodó idősávokban (az első, 2009-es fellépésünk még délután fél háromkor indult, nem volt több a színpadon 45 foknál, idén a hűs este hat órai kezdés jutott). Tamás Nándor jegyzete.


Campus 2013 - Esküvői a hangulat!

Már a nulladik napon volt min szórakozni a Nagyerdőn.


Délibábos új világ

Nemcsak a stúdióban jók, hanem élőben is képesek minőségj zenét produkálni a Magashegyi Underground zenészei.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában