Helyi közélet

2013.07.22. 08:02

Ákos 2084-es stílusban a Campuson

Debrecen - Ákos nem elégedett meg azzal, hogy immár generációk vetik bele magukat a korábbi slágereibe ugyanazzal a lelkesedéssel.

Debrecen - Ákos nem elégedett meg azzal, hogy immár generációk vetik bele magukat a korábbi slágereibe ugyanazzal a lelkesedéssel. A hazai könnyűzene 45 éves „ikonja” merészet húzva szintipoposra hangolta néhány régi nagy szerzeményét (beleértve a Valami véget ért, a Helló, vagy Az utolsó hangos dal című számait) és a tavaly, eleve ebben a stílusban készült 2084 lemezéről választott zenékkel állt a Campus nagyszínpadára szombat este, hogy energiát nem sajnálva két órás koncerttel nyűgözze le híveit.

Személyes tapasztalataink szerint ezzel az elgondolásával kivételesen nem aratott osztatlan sikert, hiába, a megszokás nagy úr. Pedig amit az Érintőből, az utóbbi öt év talán legnagyszerűbb lírai dalából kihozott szintipoposan, a dal felgyorsításában is remek arányérzékről tanúbizonyságot téve (bár ez Ákos esetében alap), az nem semmi. Szóval, ha valaki egy kicsit becsapva éri magát, annak vigasztalásul csak annyit: hagyni kell Ákost (el)kalandozni, mert az ilyen formátumú művészeket „megöli” a tuti. Hagyni, szeretni és visszavárni: kijátssza magát és gazdagabban tér vissza hozzánk, mint valaha.

HBN-RaL


Erős utolsó nap a Campuson

Debrecen - Nabiha a hangszerei nélkül, Ákos újra hangszerelve érkezett.


Küldjön hírt! - Ajándék Ákosnak

Az Ákos koncert előtt átadtunk Ákosnak egy csokoládéból készült jubileumi ajándékot, mivel 25 éve rajongunk érte. Nagyon örült neki, és még felelevenítettünk sok régi Bonanzás sztorit, koncertélményt is. - írja olvasónk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában