Helyi közélet

2013.07.22. 08:02

Ákos 2084-es stílusban a Campuson

Debrecen - Ákos nem elégedett meg azzal, hogy immár generációk vetik bele magukat a korábbi slágereibe ugyanazzal a lelkesedéssel.

Debrecen - Ákos nem elégedett meg azzal, hogy immár generációk vetik bele magukat a korábbi slágereibe ugyanazzal a lelkesedéssel. A hazai könnyűzene 45 éves „ikonja” merészet húzva szintipoposra hangolta néhány régi nagy szerzeményét (beleértve a Valami véget ért, a Helló, vagy Az utolsó hangos dal című számait) és a tavaly, eleve ebben a stílusban készült 2084 lemezéről választott zenékkel állt a Campus nagyszínpadára szombat este, hogy energiát nem sajnálva két órás koncerttel nyűgözze le híveit.

Személyes tapasztalataink szerint ezzel az elgondolásával kivételesen nem aratott osztatlan sikert, hiába, a megszokás nagy úr. Pedig amit az Érintőből, az utóbbi öt év talán legnagyszerűbb lírai dalából kihozott szintipoposan, a dal felgyorsításában is remek arányérzékről tanúbizonyságot téve (bár ez Ákos esetében alap), az nem semmi. Szóval, ha valaki egy kicsit becsapva éri magát, annak vigasztalásul csak annyit: hagyni kell Ákost (el)kalandozni, mert az ilyen formátumú művészeket „megöli” a tuti. Hagyni, szeretni és visszavárni: kijátssza magát és gazdagabban tér vissza hozzánk, mint valaha.

HBN-RaL


Debrecen - Nabiha a hangszerei nélkül, Ákos újra hangszerelve érkezett.


Az Ákos koncert előtt átadtunk Ákosnak egy csokoládéból készült jubileumi ajándékot, mivel 25 éve rajongunk érte. Nagyon örült neki, és még felelevenítettünk sok régi Bonanzás sztorit, koncertélményt is. - írja olvasónk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában