Helyi közélet

2013.06.03. 13:56

Garázdák és tolvajok rendőrkézen

A debreceni rendőrök három személyt csoportosan elkövetett garázdaság, további három személyt pedig lopás miatt vettek őrizetbe.

A debreceni rendőrök három személyt csoportosan elkövetett garázdaság, további három személyt pedig lopás miatt vettek őrizetbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást P. Róbert 25 éves, K. József 36 éves hajdúsámsoni, valamint P. Mária 31 éves debreceni lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a három gyanúsított 2013. június 1-én éjszaka Debrecen, Dombos tanyán az utcán, előzetes szóváltás követően bántalmaztak egy hajdúnánási nőt és egy hajdúnánási férfit. A helyszínre érkező járőrök a garázda társaság tagjait elfogták és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Elfogták

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. János Roland 18 éves debreceni lakos és két (14, 17 évesek) konyári társával szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján a három gyanúsított 2013. június 2-án délelőtt a debreceni, Batthyány utcában egy 69 éves asszony nyakából kitépték arany nyakláncát, majd elmenekültek. A három futva menekülő férfit a Szent Anna utcán illetve Piac utcán a debreceni rendőrök elfogták és előállították a kapitányságra.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást - őrizetbe vételük mellett - folytatja le a Debreceni Rendőrkapitányság.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában