Helyi közélet

2013.03.06. 18:38

Szemtől szemben a tudománnyal

Debrecen – A műszaki és természettudományokat, illetve az amerikai tanulmányi lehetőségeket igyekszik népszerűsíteni a középiskolások körében a Meet the scientist, azaz Találkozz a tudóssal című program, melyet a Magyar Innovációs Szövetség, a Magyar Fulbright Egyesület és az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége indított útjára.

Debrecen – A műszaki és természettudományokat, illetve az amerikai tanulmányi lehetőségeket igyekszik népszerűsíteni a középiskolások körében a Meet the scientist, azaz Találkozz a tudóssal című program, melyet a Magyar Innovációs Szövetség, a Magyar Fulbright Egyesület és az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége indított útjára. A sorozatnak köszönhetően szerdán a debreceni Ady Endre Gimnáziumban lehettek részesei a diákok a tudomány csodáinak: Timothy Jull, az Arizonai Egyetem munkatársa, az Atomki vendégprofesszora a radiokarbon kormeghatározásról tartott előadást, amelyhez kapcsolódóan kísérleteket is bemutattak az érdeklődőknek.

HBN | Fotó: Matey István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában