Ügyeleti hírek

2024.06.17. 08:43

Villám hasított ketté egy fát Debrecenben – a tűzoltóknak is intézkedniük kellett

Nem csak tűz és vihar miatt kellett intézkedniük a vármegyei tűzoltóknak vasárnap, két komoly baleset is történt tegnap Hajdú-Biharban. Ügyeleti híreinkben a katasztrófavédelem munkatársainak vasárnapi beavatkozásairól olvashat.

Haon.hu

Egy húsz méteres fenyőbe belecsapott a villám és a fa kettétört Debrecenben, a Domokoskert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ügyelet hírek: villám hasított ketté egy fát Debrecenben
Ügyelet hírek: villám hasított ketté egy fát Debrecenben
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Két személyautó ütközött össze Hajdúszoboszló közelében, a 4-es számú főúton, vasárnap délután

A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység átvizsgálta és áramtalanította a járműveket, egy embert pedig feszítővágóval szabadítottak az összeroncsolódott autóból. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

Hosszúpályi külterületén egy autó lesodródott az útról

A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, az esetről korábban mi is beszámoltunk.

További beavatkozások:

  • Vasárnap reggel egy őz egy kerítés lécei közzé szorult Hajdúszoboszlón, a Thököly utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki az állatot.
  • Nyírmihálydiban, az Acsádi út mellett a gaz égett ötven négyzetméteren. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.
  • A vonat elé borult egy nagy fa Debrecenben, vasárnap. Akadályozta a közlekedést, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában