Helyi közélet

2013.03.27. 16:41

Személyi kérdések napirenden a közgyűlésben

Debrecen - Szociális ellátások térítési díjairól, településrendezésről és személyi kérdésekről egyaránt szó lesz a debreceni közgyűlés mai testületi ülésén.

Debrecen - Szociális ellátások térítési díjairól, településrendezésről és személyi kérdésekről egyaránt szó lesz a debreceni közgyűlés mai testületi ülésén.Elfogadhatják a képviselők a Tóth Árpád Gimnázium új természettudományos laboratóriumának megvalósítása érdekében kötendő konzorciumi megállapodást és szavaznak majd a Csokonai Színház új igazgatójáról is. Három óvoda vezetőjének újabb öt évre történő kinevezéséről is döntenek, további hét óvoda esetén pedig pályázatot írnak ki a posztra.

A szerbiai Nissel kötendő szándéknyilatkozat tervezete szintén a városatyák elé kerül, illetve – zárt ülésen – díszpolgári cím, Pro Urbe és Mecénás díj, valamint Kölcsey Ferenc ösztöndíj adományozásáról is szó lesz.

Tárgyalnak a Jobbik képviselői által benyújtott, a székely zászlónak a polgármesteri hivatal Piac utcai épületére történő kitűzését célzó javaslatról.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában