Helyi közélet

2013.03.03. 16:49

Raktárhely-bővítés a piacnövekedés miatt

Debrecen - Fél év alatt - részben uniós támogatással - épült fel a Felföldi Édességgyártó Kft. új 2 ezer négyzetméteres alapanyag és késztermék raktározására alkalmas csarnoka, melynek pénteki átadásán Pajna Zoltán alpolgármester emlékeztetett arra, hogy 2011 májusában a cég egy másik csarnoka átadóján vett részt.

Debrecen - Fél év alatt - részben uniós támogatással - épült fel a Felföldi Édességgyártó Kft. új 2 ezer négyzetméteres alapanyag és késztermék raktározására alkalmas csarnoka, melynek pénteki átadásán Pajna Zoltán alpolgármester emlékeztetett arra, hogy 2011 májusában a cég egy másik csarnoka átadóján vett részt. Ez is bizonyítéka az ott folyó komoly innovációs munkának, hiszen enélkül aligha tudnák eladható termékkel megtölteni ezeket a csarnokokat. Örvendetes, hogy ezzel újabb munkahelyeket is létesített a kft., amely így hét dolgozót vehetett fel.

Az pedig külön jó pontnak számít, hogy a Felfödi név mellett Debrecen is megjelenik a világ 65 országában, ahol a cég termékeit értékesítik - tette hozzá az alpolgármester. A kft. tavaly megduplázta a termelését a piaci igények ugrásszerű növekedése miatt. A következő másfél évben a beruházások összértéke elérheti a 300 millió forintot a cégnél.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában