Helyi közélet

2013.03.18. 11:51

Igazoltatás során bukott le - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 17-én több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában 1 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 17-én több esetben is intézkedniük kellett a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában 1 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. Az ittasság ellenőrzések során 4 esetben mutatott a légalkohol-mérő pozitív eredményt.

A rendőrök 2013. március 17-én a koradélutáni órákban egy 34 éves férfit igazoltattak Debrecenben, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy a Debreceni Járásbíróság korábban elfogatóparancsot adott ki ellene. A járőrök a helyi lakost elfogták és előállították a kapitányságra, majd őrizetbe vették.

A berettyóújfalui rendőrök - többrendbeli, dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt - 2013. március 17-én a délutáni órákban elfogtak és őrizetbe vettek egy 21 éves helyi férfit. Az elkövető ellen a nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában