Helyi közélet

2013.02.09. 21:59

Sztárvendég a megyei szépségversenyen Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló - Debreceni diáklány győzött az Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjén Hajdúszoboszlón. Az élénk érdeklődés előtt, az Aqua-palace medencéi között megrendezett eseményen előbb koktélruhában, majd fürdőruhában mutatta meg bájait a tizenkét hölgy.

Hajdúszoboszló - Debreceni diáklány győzött az Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjén Hajdúszoboszlón. Az élénk érdeklődés előtt, az Aqua-palace medencéi között megrendezett eseményen előbb koktélruhában, majd fürdőruhában mutatta meg bájait a tizenkét hölgy. Bemutatkozásukban nem csak magukról, hanem lakóhelyükről, lakóhelyük nevezetességeiről is beszélniük kellett, amit a zsűri ugyancsak pontozott. Az esemény végén, igazodva a farsanghoz, a szépségverseny résztvevői jelmezben is bemutatkoztak a fürdőzők előtt.

Az estébe nyúló vetélkedés győztese a szépségveseny országos döntőjébe jutott, s a finálé három legszebb lánya képviselheti Magyarországot az Olaszországból eredő Alpok Adria Szépségversenyen. A szombati versenyen egyébként fellépett Pál Dénes, a Voice című műsor nyertese is, továbbá megyénk moderntánc-csoportjainak legjava.

A győzelmet és ezzel a részvételt a szépségverseny országos döntőjén, Váradi Anna, a Debreceni Egyetem 21 éves kommunikációs hallgatója szerezte meg. Első udvarhölgyének az ugyancsak debreceni Bordás Cintiát, második udvarhölgynek a hajdúszoboszlói Varga Fruzsinát választotta a zsűri. A Napló különdíját a nádudvari Tóth Natália kapta.

HBN

Fotók: Kovács Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában