Helyi közélet

2012.10.31. 12:46

Tekintélyes összeg jár a debreceni rablás nyomravezetőjének

Debrecen - Kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a megyei rendőr főkapitány annak, aki konkrét információval segíti egy október 12-ei belvárosi rablás elkövetőjét. <a href="http://www.haon.hu/rablo-csapott-le-a-debreceni-nagypostanal/2101210" target="_blank">Mint arról már beszámoltunk</a>, aznap délután háromnegyed öt után egy fekete kapucnis pulóvert és bézs színű baseballsapkát viselő férfi a Hatvan utcai Nagypostánál kirabolt egy nőt, aki jelentős összegű készpénzzel igyekezett az intézménybe.

Debrecen - Kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a megyei rendőr főkapitány annak, aki konkrét információval segíti egy október 12-ei belvárosi rablás elkövetőjét. Mint arról már beszámoltunk, aznap délután háromnegyed öt után egy fekete kapucnis pulóvert és bézs színű baseballsapkát viselő férfi a Hatvan utcai Nagypostánál kirabolt egy nőt, aki jelentős összegű készpénzzel igyekezett az intézménybe.

A díj annak jár, aki az elkövető személyazonosságáról, tartózkodási helyéről a nyomozást eredményre vezető, az elkövető elfogását lehetővé tevő konkrét információkkal szolgál. A rendőrségen várják annak az őszhajú, kopaszodó férfinak a jelentkezését is, aki az elkövetőt megpróbálta megállítani. Egy babakocsit toló, ősz hajú nő szintén szemtanú volt, ő is segíthetné a nyomozást.

Bejelentéseiket a debreceni rendőrkapitányság (52) 516-400/2407-es melléken tegyék meg, munkaidőn túl a 107-es vagy 112-es segélyszámokat hívják.

A nyomravezetői díjat a sértett további egymillió forinttal egészíti ki. Ez a díj magánjogi természetű, melynek érvényesítése kizárólag a felajánlóra és az érdemleges információt szolgáltatóra tartozik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában