Helyi közélet

2012.07.23. 12:08

Közönségsiker volt Kölcsönkért kastély

Másodízben látogatott városunkba a neves Turay Ida Színtársulat 2012. július 19-én, hogy játékával megörvendeztessék a hajdúdorogi színházbarátokat.

Másodízben látogatott városunkba a neves Turay Ida Színtársulat 2012. július 19-én, hogy játékával megörvendeztessék a hajdúdorogi színházbarátokat.

A Móra iskola udvara ezúttal egy filmklasszikus újragondolásának, a magánszínház névadója által is örökzölddé tett Kölcsönkért kastély című vígjátéknak szolgált helyszínéül. A darabban olyan neves színészek léphettek színpadra, mint a főszereplőként és rendezőként is tündöklő, Jászai Mari-díjas Mikó István, vagy a szintén Jászai Mari-díjas Benkő Péter színművész. Guber Mary szerepében a Bob herceg menyasszonyaként megismert és megszeretett Rárósi Anitát láthattuk, de szívünkbe zártuk a Koltay Katóként tetszelgő Teremi Trixit is.

Az előadást közismert dallamok tették felejthetetlenné, melyhez a zenei kíséretet a Farkas Pál által vezérelt Váci Szimfonikus Zenekar biztosította. Cigányzenében sem volt hiány, Suki István és kisegyüttese a színészek közé olvadva fokozta a kedélyeket. Nem meglepő hát, hogy az időjárás megpróbáltatásaival dacoló társulatot, kirobbanó ovációval búcsúztatta a hazai közönség, tolmácsolva ezzel legmélyebb elismerését, valamint reményét, miszerint mihamarabb, újfent megtisztelik megjelenésükkel településünket.

Mosolygó Marietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában