Helyi közélet

2008.09.26. 08:57

Állatok pusztultak a kora reggeli balesetben

<p>Két nyerges-vontató, és két személyautó ütközött össze, pénteken kora reggel a 42-es főúton Berettyóújfalu határában. <DIA width="900" height="700" alt="Állatok pusztultak a balesetben 2008.09.26."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_llatok_pusztultak_a_balesetben_2008_09_26_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Állatok pusztultak a balesetben 2008.09.26." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Baleset42ut_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A HAON helyszíni adatai szerint egy Földes felől közlekedő, sertéseket szállító olasz rendszámú teherjármű vezetője, az elsődleges vizsgálatok szerint elaludt a volán mögött.

Ennek következtében áttért a bal oldali sávba, ahol összeütközött egy magyar rendszámú nyerges-vonatóval, amely kukoricát szállított. Az ütközés után mindkét jármű az árokba csúszott.

Az úttestet mintegy háromszáz méter hosszan beterítette a kukorica, és anyagmaradványok, amelyekbe még két személyautó is belehajtott. Az olasz rendszámú nyerges-vontató az árokban kigyulladt, és kis mértékben átterjedt a raktérre is, amelyben a sertéseket szállították. A lángokat a berettyóújfalui tűzoltók fékezték meg.

Az eset során a teherjárművek vezetői nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, az autók sofőrjei nem szenvedtek sérülést.

A sertések közül jónéhány a helyszínen elpusztult az ütközés, és a tűz következtében.

A helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt teljes szélességében lezárták az út adott részét, több óra hosszára. Az eset pontos okai, és körülményei még vizsgálat alatt vannak.

cZZs

  • Súlyos baleset a 33-as úton Súlyos baleset a 33-as úton 2008.09.25. Video Video
  • Halálos karambol Halálos baleset 2008.09.19. Video
  • Kamion égett Polgárnál
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában