Helyi közélet

2008.08.29. 19:36

Zsiros Zsolt legfrissebb nyilatkozata

<p>„Pósán úr hónapok óta az ügyészi hivatásom és a párttagságom kérdését feszegeti. Egyértelmű nyilatkozatom és bizonyítékom a tisztázás érdekében nem volt elég számára, ezért ajánlom Pósán Lászlónak.”&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/dr-zsiros-zsolt-nyilatkozata/cn/haon-news-je10-20080905-104521"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Dr. Zsiros Zsolt nyilatkozata </B></A> [.pdf - 86KB]</p>

„Abban a tekintetben, hogy milyen pártutasításokat fogadtam el ügyészi tevékenységem alatt, forduljon Dr. Polt Péterhez, aki az adott időszakban a Fidesz által, politikai döntéssel legfőbb ügyésznek megválasztott személy volt, és aki az egész ügyészi szervezet vezetését ellátta az adott időszak alatt.

Megjegyzem, a Josip Tot nevével fémjelzett büntetőeljárásnak nem Én voltam az ügyésze, a narancssárga pártutasításnak látszó döntést sem Én hajtottam végre, mint ahogy más ügyekben sem vezérelt soha politikai szándék és akarat ügyészi tevékenységem alatt.”

- Fabók Ágnes -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában