Helyi közélet

2008.08.28. 08:11

Oldalára borult egy kukásautó Debrecenben

<p>Debrecen – Oldalára borult az AKSD Kft. egy kukásautója szerda este a debreceni Daru utcán. Személyi sérülés nem történt. <dia width="900" height="700" alt="Oldalára borult egy kukásautó 200808.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Oldal_ra_borult_egy_kuk_saut__200808_27_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Oldalára borult egy kukásautó 200808.27." /></a></dia></p>

Szerda 7 53

A tűzoltóknak végül éjfél körül sikerült kimenteni a kukásautót, természetesen a darujuk bevetésével. Az AKSD járművében 500 ezer forint kár keletkezett a baleset miatt.

Mivel egy lakóház kerítése is megrongálódott, illetve egy fát is ki kellett vágni a műszaki mentés miatt, további 150 ezer forint kárról számolt be a katasztrófavédelem. 

Kedd 19 52

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletesétől úgy tudjuk, hogy a gépkocsi feltehetően túl közel ment az út melletti, betonlapokkal takart árokhoz, és belecsúszott a mélyedésbe. A jármű a bal oldalára dőlt. A tűzoltók daru segítségével állítják majd vissza a kerekeire. A helyszínen tartózkodnak az E-ON áramszolgáltató szakemberei is.

 • Egymilliós zsákmány Nagycserén
 • Sorozatlopások Egyeken
 • Berettyóújfalu: lány rabolt lányt
 • Megverték, kirabolták a biciklist
 • Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában