Helyi közélet

2008.08.31. 19:29

Holnap újra becsengetnek az iskolákban

<p>Debrecen – Holnaptól ismét gyerekzsivalytól lesznek hangosak az iskolaudvarok, hiszen megkezdik az új tanév. Több száz elsős ül be félénken az iskolapadokba, hogy új ismereteket és barátokat szerezzenek. <DIA alt="Tanévnyitó 08.31." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tan_vnyit__08_31_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Tanévnyitó 08.31." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Városi tanévnyitónak ez alkalommal a Szoboszlói Úti Általános Iskola adott otthont. A meghívottak láthatták a legkisebbek előadását, akik ezután megkapták a felsőbb évesektől az iskola címerével díszített kitűzőt és sálat. A megnyitó beszédében Kósa Lajos polgármester arra hívta fel a figyelmet, nem szabad, hogy az oktatási intézmények csak gyermekmegőrzési funkciót lássanak el, szocializációs térré kell válniuk. És ehhez az kell, hogy a tanítóknak minden eszköz a kezükben legyen. Az ünnepségen több pedagógus kapott kitüntetést eddigi munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában