Helyi közélet

2008.07.09. 14:51

Nyári színház: esőnapos Társasjáték

<p>Debrecen – Az esőnap lép érvénybe a Debreceni Nyári Színházi Esték rendezvénysorozat Társasjáték New Yorkban című előadásán – tudatta szerdán a Főnix Rendezvényszervező Kht.</p>

A július 8-ai előadás első része a kedvezőtlen időjárás miatt félbeszakadt. A darabot szerdán este, július 9-én 20.30-kor a Kölcsey Központ nagytermében nézheti meg a közönség – tájékoztatott a cég. Az érvényben lévő szabályzat értelmében, ha az előadás második felét eső miatt kell félbeszakítani a produkció lejátszottnak tekintendő.

A Főnix Rendezvényszervező Kht. nem szeretne csalódást okozni a színházkedvelő közönségnek, ezért lehetővé teszi, hogy azok a nézők, akik július 7-én szintén a rossz idő miatt a darab második felvonását nem láthatták, csatlakozhatnak, és 21.15-től a második felvonást megtekinthetik a Kölcsey Központ nagytermében – fogalmaz a kht. közleménye.

A Nyári Színházi Esték rendezvénysorozat további előadásaira (július 14–15. Rideg Sándor: Indul a bakterház) már minden jegyet elkelt. Az előadások 20.30 órakor kezdődnek. Az esőnapon az előadásokat a Kölcsey Központ nagytermében rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában