Helyi közélet

2008.06.14. 16:59

Tilosban parkolnak a Széchenyi utcán

<p>Debrecen - Olvasónk a Széchenyi utcán parkolókról készített képeket. Köszönjük olvasónknak a remek felvételeket, küldjék bátran továbbra is az <A href="mailto:[email protected]">[email protected]</A> &#160;címre. <dia width="900" height="700" alt="Tilosban parkolók 2008.06.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tilosban_parkol_k_2008_06_14_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tilosban parkolók 2008.06.14." /></a></dia></p>

 Nézze meg olvasónk képeit:

 


 

 


Tilos a Széchenyi utcán parkolni!

Részlet a május 29-i közgyűlésből: "Szabó Miklós (MSZP): - Örülünk a módosításnak. Többször kértük hogy a Széchenyi utca forgalmát gyorsítsuk fel, például a parkolás megszüntetésével."

Varga László: - Július 1-től lenne, de csatornázás lesz ott augusztusig, ezután lenne új forgalmi rend.

Kósa Lajos: - Még nem lép életbe új rend, csak a parkolás szűnik meg. Lesz egy hónap türelmi idő, míg hozzászoknak az emberek. Mi a véleménye a rendeletről? Káosz lesz, vagy fel sem tűnik majd a változás?

 Íme egy vélemény a fórumból:

"Kíváncsi lennék mások tapasztalataira is. Az enyémek rémesek. Hétfő óta a közlekedés ezen az utcán felér egy igazi rettegéssel fűszerezett kalandjárattal. Megint nagyszerűt alkotott a törvényhozó nagyokos csapat.

Kitaláltak valamit (ami ötletnek nem annyira rossz), csak ugye a megvalósítás igazi debreceniesre sikeredett. Lehet, hogy én vagyok az, aki kicsit másképp gondolkodik, mint más, de szerintem ha hozok egy új szabályt, akkor annak betartásához megteremtem a feltételeket is.

És itt nem arra gondolok, hogy 50 méterenként kiállítok két közterületfelügyelőt, akik elmagyarázzák, a hőségben erősen dekompenzált állapotban és egyre idegesebben, hogy megállni tilos az utcán, hanem az, hogy a tiltó táblákkal egy időben felfestem az úttestre a fehér sávokat jelölő vonalakat is. És akkor talán az embert nem törné ki a frász, ha ott közlekedik."

A Fórumhoz itt szólhat hozzá: HOZZÁSZÓLOK!

 

Még több tilosban parkolóról készült képek!

 

Kapcsolódó cikkek:

  • "Kulturált" parkolás Debrecenben
  • Hajdúszoboszló: parkolás 2 mozgássérült helyen kártya nélkül
  • Parkolás az Auguszta elõtt - négyezerért
  • Olcsóbb, de macerásabb a parkolás a debreceni mélygarázsokban
  • Parkolni?! Á, lehetetlen!!!
  • Közlekedés a Széchenyi utcán – lesz-e káosz?
  • Egyirányúsodhat a belvárosi közlekedés
  • Debrecen szégyene - tilosban parkolók
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában