Helyi közélet

2008.06.20. 06:49

Megrázó nyaralási élmény Horvátországból

<p><STRONG>Vigyázat, Felnőtt tartalom!</STRONG> "Tisztelt Szerkesztők! Bár tavaly történt az eset, szerintem tanulságul szolgálhat azok számára, akik helybeli vagányokkal ismerkednek..."</p>

Egy közeli rokonom (huszonéves lány) Horvátországban nyaralt a családjával. A parton megismerkedett egy helybeli férfival, akivel szerelmi kapcsolatot is létesített. A románc egy hétig tartott, utána ismerősöm a családjával hazautazott Magyarországra és már talán kezdte is elfeledni a kis nyári kalandját, amikor szörnyű dolgokat tapasztalt saját testén...

Az arcán, főleg a szája környékén furcsa sebek kezdtek megjelenni, egyszerre kínozta fájdalom és viszketés. Azonnal rohantak vele az orvoshoz, aki tanácstalanult állt a probléma előtt, végül egy kollégája tippje bizonyult valósnak: a kislányt egy olyan baktériumfajta támadta meg, ami holttestekben él és azokkal táplálkozik.

 Mivel testi kapcsolata nem volt senkivel a nyaralás óta, a gyanú a horvát fiúra terelődött: tőle kaphatta el a szörnyű kórt. Szóval visszautaztak és a lánynak újra kapcsolatba kellett lépni a fiatalemberrel, ami sikerült is, de már a rendőrséggel együtt került sor a randira.

A házkutatás közben jött csak az igazi döbbenet: oszlófélben lévő emberi holttestek hevertek szerte a szobában. Nos, ne firtassuk, hogy pontosan mit művelt velük az úriember, elég annyi, hogy bőven kimeríti a nekrofíila tárgykörét.

A pórul járt lány időközben meggyógyult, és azóta is próbálja magát túltenni a traumán.

  • Kukacok rágták a csegei asszony lábát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában