Helyi közélet

2008.06.18. 11:01

Iwiw: ütött a kamu felhasználók órája

<p>Jelölte már ismerősének "A Sör"? Vagy az "Ásványok és csigák megszállott gyűjtői"? Ezennel vége az ámokfutásuknak.</p>

Pontosabban, csak részben szabadulunk meg eme spam-típusú felhasználóktól, ugyanis két hét türelmi időt kaptak arra, hogy klubbá alakuljanak. Mit is jelent ez? Legfőképpen azt, hogy az üzenőfalra szánt írásaik ezentúl levélben érkeznek (klubüzenetként), megnehezítve ezzel a közösségi portál gyanútlan tagjainak életét. De sebaj, röhögjünk inkább együtt a szellemesnél szellemesebb karaktereken, mi viszi rá vajon a mezei júzert arra, hogy beregisztrálja az "Akik szeretik a nagy cicit" klubot?

Vagy nézzünk egy durvábbat: "Melegeket védők klubja" . Valószínűleg unaloműzőként szolgálhatott eme remekek megkreálása. Elképzelem azt is, ahogy az "Anti Tokio Hotelesek" vérre mennő msn-és email harcot folytatnak az együttes iwiwes rajongótáborával.

Vagy még brutálisabb harcok zajlanának az iwiwesek és myvipesek háborújában, egy gond van csak, vannak szép számmal olyanok is, akik mindkét közösségi oldalon fent vannak.

Belőlük lehetnek majd a téglák, akik beépülnek az ellenség táborába. Mi lenne, ha egy jól irányzott virtuális atombombával megsemmisítenénk az összes közösségi site-ot és az emberek újra összejárnának és igazi, füllel hallható szavakat használnának, nem pedig a billentyűzetet püfölnék egész álló nap
-MKB-

  • Sztárok és az Iwiw Celebek az iwiwen 2008.05.16.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában