Helyi közélet

2008.05.30. 20:40

Zsombor és az UEFA-labda

<p>Egy püspökladányi kisfiú viszi be a pályára az EB ausztriai nyitómérkőzésén a labdát.</p>

Pusztai Zsombor Péter, 12 éves püspökladányi kisfiú viszi majd az UEFA labdát a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első, ausztriai mérkőzésén, ahol a házigazda osztrákok a horvátok ellen lépnek pályára - tudta meg a HAON. Zsombor, aki maga is nagy focirajongó, lapunknak elmondta, hogy még most kezdi felfogni, milyen nagy megtiszteltetés érte.

A fiú a sport szeretete mellett tanulmányait sem hanyagolja el, ez segítette hozzá a nagy lehetőséghez, amit az EB főtámogatója ajánlott fel a magyar kisgyermek számára. Zsombor már nagyon várja a június 8-át, amikor 50 ezer néző előtt, és igazi futballsztárok kíséretében adja majd át a labdát a mérkőzés bírójának. A kapusként játszó fiú izgatottan készül az útra: mint mondta, nyitott szívvel és szemmel éli majd át a csodát, és reméli, hogy egyszer játékosként is felvonulhat az európa- és világbajnokság szereplői között.
Jenei Gréta

  • Értékesített Loki helyzetek
  • A Zenit nyerte az UEFA kupát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában