Helyi közélet

2008.05.17. 17:25

Morotva nap Újfaluban

<p>Berettyóújfalu - Színes majális, vidám programok, változatos műsor fogadta azokat, akik ellátogattak a berettyóújfalui Morotva napra szombaton. <dia width="900" height="700" alt="Morotva nap Újfaluban 2008.05.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Morotva_nap__jfaluban_2008_05_17_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Morotva nap Újfaluban 2008.05.17." /></a></dia></p>

– Tizenegy évvel ezelőtt egy városrészek közötti, úgynevezett alvég-felvég meccssel kezdődött a ma már hagyományosan ezreket csábító rendezvény – mondta Papp János, a Morotva Egyesület elnöke. – Itt a legfontosabb a jókedv és a szórakozás, hiszen azt szeretnénk, ha minél több ilyen eseményt tudnánk szervezni ezen a csodálatos felújított területen, Berettyóújfalu és a térség legmodernebb szabadidő központjában – folytatta az esemény főszervezője.

Természetesen idén is voltak sztárvendégek, köztük az Omega együttesből már jól ismert Benkő Lászlóval. Fellépéseiket követően pedig, a híres Borsos Lajos-féle marhapörkölt várta a koncerteken megéhezetteket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában