Helyi közélet

2008.05.27. 14:55

Megkérdeztük: Milyen diákmunkát végezne szívesen?

<p>Olyan típusú munkát végeznék leginkább, ahol emberekkel személyesen találkozhatok. Dinnyeszedést, mezőgazdasági munkát viszont nem szívesen vállalnék el. <A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_n_milyen_di_kmunk_t_v_gezne_sz_vesen__2008/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Ön milyen diákmunkát végezne szívesen? 2008.05.27." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></p>

Olyan típusú munkát végeznék leginkább, ahol emberekkel személyesen találkozhatok. Dinnyeszedést, mezőgazdasági munkát viszont nem szívesen vállalnék el.
Kerekes Nóra
hallgató

Étteremben, felszolgálóként dolgoznék, vagy például olyan helyen, ahol sokat lehet emberekkel beszélni. Szórólapozást és fizikai munkát viszont nem csinálnék.
Nagy Réka
hallgató

Szellemi munkát végeznék szívesen, ahol kötetlen a munkaidő, és nem használják ki a diákokat. Kemény fizikai munkára, vagy újságterjesztére nem vállalkoznék.
Makai Imre
hallgató

Iskola mellett jelenleg is rendszeresen dolgozok, így nincs szükségem rá, de ha esetleg munkát keresnék, akkor is magam tenném, nem pedig diákszövetkezet által.
Fényi Zsolt
hallgató

Nem vállalkoznék diákmunkára csak ha megfizetnék, mert általában kevés a pénz és kihasználják a fiatalokat; kizsákmányolásnak tartom.
Pálfalvi Gábor
hallgató

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában