Helyi közélet

2008.05.09. 16:04

Élőben a Showder Klub sztárjai

<p>Debrecen – A Stand Up Dumaszínház humoristáinak fellépéssorozata május 15-én folytatódik a Lovardában, ezúttal Badár Sándor, Dombóvári István és Felméri Péter lesz a vendég. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/lovarda-majus/cn/boon-news-fabiangy-20080425-045303"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> Lovarda, május</B></A> [.pdf – 61 KB]</p>

Lassan másfél éve, töretlen sikerrel megy Debrecenben a Dumaszínház műsora, havi egy előadással, három fellépővel. A helyi közönségnek így már egyáltalán nem ismeretlenek az egyik országos kereskedelmi csatorna Showder Klub című műsorában poénkodó dumások, akiknek történeteiből, vicceiből már hallottunk is néhányat a Lovardában.

Hadházi László például a Kassai úton és a tévében is bedobta, hogy „Most telefonált a feleségem, aki örömmel mondta, hogy terhes… (taps, hatásszünet) a 16 éves lányunk”, de a legújabb közönségkedvenc, Kiss Ádám is vitt már Debrecenből poénokat a műsorba.

Jövő héten csütörtökön ismét városunkban üdvözölhetjük Badár Sándort, aki ebben félévben még nem nevettette meg a publikumot, de itt lesz a kicsit mackós, jászkarajenői Dombóvári István, s az új kolozsvári felfedezett, Felméri Péter is, akik garantáltan a legfrissebb történeteiket mesélik el a hűséges debreceni közönségnek.

– Sz. L. –

INFO
Jegyeket elővételben a Napló-székházban, a Pont Irodában, a Mezonban, az egyetemi ajándékboltban, a Lovarda sörözőjében vagy a Tourinformban válthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában