Helyi közélet

2008.05.25. 17:05

Kikötőbe ért a Fünfstein LADIK-ja

<p>Nem teljesült a céljuk, mégsem voltak csalódottak a nádudvari diákok. Befejeződött a 2007-2008-as tanév média vetélkedője, a múlt héten pénteken és szombaton volt az országos döntő. <dia width="900" height="700" alt="Ladik 2008.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ladik_2008_05_25_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ladik 2008.05.25." /></a></dia></p>

Talán nem is versengés volt a lényeg a Lapot a Diákoknak (LADIK) elnevezésű országos médiavetélkedő országos döntőjén, hanem az, hogy a döntőbe jutott 18 csapat tagjai jól érezzék magukat, szórakozzanak a múlt hét végén az Alcsi-Tiszaparti-Szabadidőközpontban megtartott országos megmérettetésen.

Hajdú-Bihart a megyei első helyezett, a nádudvariFünfstein csapat képviselte. A ligetes Tiszapart, a Szellőpalota árnya, a Mályvaterem hűse, a csodás illatokat rejtő étterem, a kies park összessége ideális helyszíne volt az országos döntőnek.

Sajnos nem teljesült a nádudvariak célja, azaz nem ők nyerték a LADIK-finálét, de még a dobogóra sem állhattak fel. Ettől függetlenül nem tértek haza csalódottan, hiszen ők is szép ajándékokat kaptak, és persze több csapat tagjaival is barátságot kötöttek.

A dobogósok

1. Geszti Tollforgatók (Béjés megye)

2. Csíkos Zoknik (Zala megye)

3. Sajtósok(k) (Heves megye)

És hogy kikkel? Érdekes módon a Naplót is kiadó Inform Média Kft. színeiben induló többi csapattal, így a határon túlról a Szatmár megyeiekkel és a Bihar megyeiekkel, továbbá Nyíregyházáról és a Szikszóról érkezett gyermekekkel.

Kapcsolódó anyagok:

  • Ladik: Nádudvar megvédte a címét
  • Firkászlányok a Ladik döntőben
  • Médialúzerek a Ladik döntőben
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában