Helyi közélet

2008.05.24. 09:18

A modern idők csaposai

<p>2008.május 19-én, a késő esti órákban ismét bebizonyosodott, hogy az amerikai akciófilmek véres jelenetei egyre közelebb kerülnek hozzánk, s a régen, még csak a külföldi híradásokban látott véres bűncselekmények már jelen vannak hazánkban is.</p>

Most éppen egy  Debrecen belvárosi áruház bevételére áhítozó két fegyveres férfi próbált meg a gyors meggazdagodás útjára lépni.

Nem is oly régen, cirka egy évvel ezelőtt Tokajnál történt egy hasonló eset, amikor egy pénzszállító autót raboltak ki és  egy ember életét oltották ki a mai napig ismeretlen tettesek - hiszen gyanúsítottak már vannak de még nem fejeződött be  a nyomozás.

Szóval egyre gyakrabban fordulnak elő olyan bűncselekmények, amelyek arra irányulnak, hogy gyorsan, tisztességtelenül, és minél nagyobb összeghez jussanak az elkövetők.

Ez a tendencia nem tölti el bizakodással a honi állampolgárokat,mert míg most az egyik áruház volt a célpont, lehet hogy holnap egy másik bevételét próbálják majd megcsapolni a gyors meggazdagodásra vágyó, valószínűleg az akciófilmeken felnőtt bűnözők.

- Lintényi Levente -

 

 

Nagy erőkkel keresik a fegyveres rablókat
Különösebb felszólítás nélkül, egyszer, pisztolyból tüzelt az a fekete ruhás, 170–180 centiméter magas, inkább vékony alkatú férfi, aki mellbe lőtt egy pénzszállítót hétfőn 21.15 körül a Malompark üzletközpont hátsó bejáratánál.   

Kegyetlen gyilkosok voltak a meggondolatlan rablók
Egy gazdátlanul hátrahagyott pénzszállító kisbuszt jelezett a mezőőr kedd reggel a rendőröknek Tokaj és Tarcal között egy földúton, a sínek közelében. A rendőrök azonnal sejtették, hogy ez lesz az a jármű, amit keresnek.    

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában