Helyi közélet

2008.04.02. 13:00

Világhírű sztárok érkeznek

<p>Debrecen - A kultúra az elkövetkező negyed évben sem fog hiányozni Debrecenből.Világhírű sztárok,műfaji sokszínűség, bő kulturális kínálat jellemzi az elkövetkezendő negyed évet – tudtuk meg a Főnix Rendezvényszervező Kht sajtótájékoztatóján</p>

Három hónap alatt 14 programmal várják a nézőket. Az irodalomtól a divaton keresztül a zenéig mindenki megtalálhatja a számára érdekes előadásokat és kiállításokat.

A Debreceni Tavaszi fesztivál április 9-én zárul a flamenco-király tánc show-jával, s ugyanezen a napon kezdődik a Debreceni Költészeti Fesztivál.

A 100 éves Nyugat mellett a debreceni vonatkozásokat is igyekeznek erősíteni a szervezők. A további vendégek közül – csak példákat említve – itt lesz Olli Mustonen a zongora mesterei programsorozat egyik legizgalmasabb zongoristája, aki a finn zeneélet valóságos enfant terrible-je.

Kicsik és nagyok kedvence Halász Judit. A képzőművészet kedvelőinek Hartung Sándor festőművész kiállítása. Vásáry Tamás és felesége, Tunyogi Henriett különleges hangulatú estéje. Anoushka Shanjar, indiai szitárművész, Tommy Emmanuel a „tízujjas” gitárművész nagymestere.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában