Helyi közélet

2008.04.19. 09:56

Ömlött a víz az utcában, a baleset után

<p>Debrecen - A Kurucz utcán haladó autós igazoltatása során derült ki, hogy feltehetően ittas állapotban ült a volán mögé, ezért vérvételre is el kellett szállítani. <dia width="900" height="700" alt="Baleset a Budai Nagy Antal utcán 2008.04.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_a_Budai_Nagy_Antal_utc_n_2008_04_19/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Baleset a Budai Nagy Antal utcán 2008.04.19." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Baleset-Budai-Nagy-Antalutca.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Két könnyebb sérültet szállítottak kórházba a mentősök annak a balesetnek a helyszínéről, amely szombaton reggel történt Debrecenben, a Budai Nagy Antal és a Kurucz utcák kereszteződésében, ahol két autó karambolozott.

Információink szerint az egyik jármű a Kurucz utcán közlekedve a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról haladónak, és kihajtva elé összeütközött vele, majd egy tűzcsapot is kidöntött.

A Kurucz utcán haladó autós igazoltatása során derült ki, hogy feltehetően ittas állapotban ült a volán mögé, ezért vérvételre is el kellett szállítani.

A vízművek szakembereinek kiérkezéséig ömlött a víz a megrongálódott csapból, így jelentős mennyiségű víz hömpölygött a Kurucz utca egy részén. A baleset pontos körülményeit, és részleteit még vizsgálják a rendőrök.

cZZs

li> Frontális ütközés a 4-es főúton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában