Helyi közélet

2008.04.14. 12:10

Kika – hamarosan

<p>Debrecen – Hétfőn mutatták be a sajtónak a Kika új, 13 ezer négyzetméteres debreceni áruházát. A 14 millió eurós beruházás kilenc hónap alatt készült el, és több mint százhúsz embernek ad munkát a térségben. <DIA width="900" height="700" alt="Megnyílik a kika 2008.04.14."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megny_lik_a_kika_2008_04_14_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Megnyílik a kika 2008.04.14." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-KIKA-debrecen-1_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-KIKA-debrecen-2_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></A></p>

Magyarország hetedik Kika áruháza április 17-én, csütörtökön reggel nyolckor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

M3 Archeopark nyílt Polgáron
Színes programokkal fogadta látogatóit a polgári M3 Archeopark szombaton a tavaszi parknyitó napon. A rendezvények minden korosztály számára kínáltak tartalmas kikapcsolódási lehetőséget. A kicsiket kézműves foglalkozások, bábszínház, lovaglás, és állatsimogató várta. A közönség láthatott lovagi tornát, hétpróbát és íjász bemutatót. A nap sztárvendége volt Szandi, Trabarna, a humorista, Varga Feri és Balássy Betti, valamint Zalatnay Sarolta. Bár az időjárás nem kedvezett a kültéri rendezvénynek, igen sokan választották hétvégi programként a parklátogatást. A jó hangulatot – a műsorok mellett - kemencében és lávakövön készült, tájjellegű ételek, italok biztosították.

Több száz új munkahely Polgár mellett
A két ütemben megvalósuló beruházás májusban nyíló első egysége négyszáz új munkahelyet teremt, a jövő év tavaszán átadni tervezett második ütem pedig további négyszáz környékbelinek jelent majd megélhetést. Polgár mellett, az autópálya tőszomszédságában épült fel az M3 Outlet Center. A két ütemben megvalósuló beruházás májusban nyíló első egysége négyszáz új munkahelyet teremt, a jövő év tavaszán átadni tervezett második ütem pedig további négyszáz környékbelinek jelent majd megélhetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában