Helyi közélet

2008.03.04. 11:02

Miért nincsenek kihasználva a mélygarázsok?

<p>Debrecen – A mélygarászokban féláron parkolhatunk, mégis üresen tátongnak. Kényelmesek vagyunk, vagy nem tudjuk használni őket, esetleg nehéz a lavírozás? Megkérdeztük az embereket, miért nincsenek kihasználva a mélygarázsok? <DIA width="900" height="700" alt="Mélygarázs 2008.03.04."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/M_lygar_zs_2008_03_04_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Mélygarázs 2008.03.04." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Megk%C3%A9rdezt%C3%BCk%20m%C3%A9lygar%C3%A1zs_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Nem tudom igazán. Én is a felszínt szeretem. A férjem kipróbálta már a mélygarázst, de nehezen tudott beparkolni és kihajtani. Szűknek találta a helyet. Én nem parkolokmélygarázsban, mert ott nem használhatom a rokkant kártyámat.
Tarcsai Sándorné
nyugdíjas

Mi is a felszínenparkolunk. Nem tudom, miért nem használják ki a mélygarázsokat. Úgy gondolom, az emberek szeretnek közelebb megállni ahhoz a helyhez ahová tartanak. Kényelmesek vagyunk, s a mélygarázsok mesze vannak a központtól.
Kocsis Bertold
okleveles biogazda

Én szívesen parkolnék ott. Most is mondtam a kedvesemnek, hogy hajtsunk le a Hallközbe, hiszen már egy jó ideje nem találtunk fent parkolót. Célszerűbb és nagyon jó ötletnek tartom a mélygarázsokat, de tény, hogy nincsenek kihasználva.

Bodogán Márta
egyetemista

Többen is használhatnák, mert fent a parkolási időt nem tudjuk kiszámítani, s ha késünk pár percet, máris ott a büntetés. A mélygarázsokban annyit kell fizetni amennyit valóban parkoltam, s izgulnom se kell. Szerintem nem ismerik az emberek.
Galla Gábor
hegesztő

Legtöbbször csak pár perce megyek be valahová, ezért most is inkább a felszínt választottam. Gyorsabb. Ennek ellenére praktikusak a mélygarázsok, van bennük hely, zárthelység és ráadásul féláron parkolhatunk, mint máshol.
Rácsai Barna
munkakereső

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Sok a visszaélés, kevés a parkoló
  • Parkoló csajoknak?
  • Parkoló-kényszer-pályán
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában