Helyi közélet

2008.03.07. 11:54

Iskolai egészségnap Fülöpön

<p>Fülöp – Egészségnapot szervezett a fülöpi Általános Iskola nevelőtestülete és diákönkormányzata. <dia width="850" height="630" alt="Iskolai egészségnap Fülöpön 2008.03.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Iskolai_eg_szs_gnap_F_l_p_n_2008_03_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Iskolai egészségnap Fülöpön 2008.03.07." /></a></dia></p>

Az iskola hatalmas tornaterme hamar megtelt az egészség iránt érdeklődő diákokkal, szülőkkel és nagyszülőkkel, valamint a helyi Polgármesteri Hivatal dolgozóival.

A kora délutántól tartó rendezvényen többek között testzsír, súlymérés, izomtömeg, életvezetési tanácsadás is volt, melyet étrendi tanácsokkal, vérnyomásméréssel egészített ki a védőnő, Ilyésné Kuprák Kornélia és Bálint Zoltán, a nyírábrányi mentőállomás vezetője.

Teljes kiőrlésű gabonából magvas kenyeret, szezámmagos pogácsát sütött 10 szülő, majd megkínálták a friss pékáruval a résztvevőket. Nagy sikere volt a "C"vitamin pezsgőtabletta kóstoltatásának a felnőttek körében. A gyerekek "C"vitaminos gumivitamint ehettek.

10 állomáson tehették próbára tudásukat az egészségükkel törődők, melyeken a két szakemberen kívül pedagógusok és DT tagok segítettek.

Fogápolási tanácsokkal is ellátták a jelenlévőket, majd TOTÓK kitöltésében jeleskedhettek. A több mint 150 szülő a regisztrációs lapok kitöltésével értékes nyereményt kaphat az ARCADIA Reklám Kft. segítsége által.

Valamint a cég egy ajándék digitális mérleggel lepte meg az iskolát. Egészségük védelmében, a résztvevők összefogással valósították meg a programot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában