Helyi közélet

2008.02.29. 17:24

Még gyermekközelibb lett a Maróthi-iskola Hajdúböszörményben

<p>Hajdúböszörmény – Nagy volt az összhang a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ átadó ünnepségén pénteken: felnőtt és gyerek együtt,összhangban énekelt és mosolygott.</p>

Egy éve még féltek szülők, gyerekek és pedagógusok, mi lesz, ha bezár a Maróthi György Általános Iskola; most talán igazolódik, hogy a kényszerű lépés jó döntés volt - ezekkel a szavakkal vette kézbe a mikrofont Szólláth Tibor a megyei közgyűlés alelnöke.

Az önkormányzat 83 milliós saját erejéből, a Városgazdálkodási Kft. kivitelezése által immár a Napsugár Óvoda nyolc óvodai csoportja (ezzel megszűnt a Polgári és Újvárosi utcai két óvodaépület), a Nevelési Tanácsadó, valamint a Szociális Szolgáltatási Központ irodája, s egy kistérségi helyiség alakult az egykori iskolaépületben, a Polgári utcán – mondta Kiss Attila polgármester.

Göröghné Bocskai Éva, a Napsugár Óvoda vezetője úgy érzi, sikerült még gyermekközelibbé tenni az épületet, sokat dolgoztak azon, hogy a város immár egyik legkorszerűbb ovijában fogadhassák a kicsiket.

A szülők is láthatták, milyen kedvvel táncolnak csemetéik az új bútorok, játékszerek közelében, s bizony meglepődtek, amikor benyitottak a parányi modern mosdókba, vagy meglátták, mire cserélődött a játékszekrény, s a délutáni alvásra szolgáló ágy

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában