Helyi közélet

2008.01.02. 14:36

Megkérdeztük - Tett-e Ön újévi fogadalmat?

<p>Debrecen - Kíváncsiak voltunk, hogy tesznek-e még újévi fogadalmat az emberek, és ha igen, akkor mit fogadnak meg, ha nem akkor pedig, miért nem teszik? <dia width="850" height="630" alt="Megkérdeztük - Tett-e Ön újévi fogadalmat? 2008.01.02."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k___Tett_e__n__j_vi_fogadalmat__/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük - Tett-e Ön újévi fogadalmat? 2008.01.02." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Megk%C3%A9rdezt%C3%BCk%20%C3%BAj%C3%A9vi%20fogadalom.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Nem tettem, mert úgysem tartanám meg. A barátaim és a családom sem szoktak fogadkozni, mert felesleges. Ettől az évtől nem várok semmi különöset, legyen olyan jó legalább, mint a tavalyi.
Nagy Flóra, tanuló

Nem szoktam újévi fogadalmat tenni, mert, ha valamit meg akarok fogadni, azt év közben is meg tudom tenni. Úgy vagyok az újévi fogadalommal, mint a Valentin-nappal, hogy úgy mondjam, nem vagyok „hagyomány tisztelő”.
Kiss Angéla, tisztviselő

Nem tettem most újévi fogadalmat, mert úgy sem tartom be. Az előző években mindig megfogadtam, hogy jobban tanulok majd, de eddig még nem jött össze, bár bízom benne, hogy a 2008-as év jobb lesz, mint az előző.
Csarnai Nóra, tanuló

Azért nem teszek fogadalmat, mert majdnem minden nap egyformán telik az évben, ezért nincs is mit fogadkozni. Nincsenek káros szenvedélyeim, ezért nincs miről leszokni. Bizalommal fordulok az új év felé, és remélem legalább olyan szerencsés lesz, mint a 2007-es.
Veréb Jánosné, nyugdíjas

Meglepő módon most nem tettem újévi fogadalmat. A tavalyi és tavaly előtti évek fogadalmait ugyanis leírtam egy füzetbe, és amikor visszaolvastam rájöttem, hogy nem sokat tartottam be belőlük. Én inkább kívánni szoktam: boldog új évet!
Piros Éva, sajtóreferens

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában