Helyi közélet

2008.01.02. 19:52

Elvárások a jövőben a határőrség területén

<p>Biharkeresztes - Jövőbeli elvárásait fogalmazta meg a határőrség felé Fekete Csaba megyei rendőrfőkapitány a határőrség rendőrségbe történő integrálódását követően.</p>

Jövőbeli elvárásait fogalmazta meg a határőrség felé Fekete Csaba megyei rendőrfőkapitány a határőrségrendőrségbe történő integrálódását követően. A január 2-án megtartott személyállomány-gyűlésenFekete Csaba ezredes a Megyei Főkapitányság teljes vezetésével üdvözölte a biharkeresztesi határrendészeti kirendeltség tagjait.

Majd Péter Sándor, a biharkeresztesi határrendészeti kirendeltség vezetője röviden tájékoztatta a kirendeltség legfőbb jellemzőiről a rendőrség megjelent képviselőit.

A változásokat követő, nagyobb felkészültséget igénylő elvárások mellett Fekete Csaba ezredes utalt a védőbástya-programra is: biztonság, bizalom, becsület. A jövőben ezen kulcsszavaknak kell megvalósulni a rendőrségbe integrálódott szervezet munkájában.

Végül az ezredes elfogadta a határőrség 2007-ben elért eredményeit és munkáját, amit a továbbiakban is meg kell őrizni és tovább kell vinni.

- Zagyva Nikolett -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában