Helyi közélet

2007.12.11. 20:19

Pénzre várnak a Kenézyből

<p>Debrecen – Valamivel több mint nyolcvanmillió forint kifizetését várják volt vagy jelenlegi Kenézy-dolgozók, összesen 233-an. Kérdésünk nyomán a főigazgató intézkedett, hogy minél előbb megkapják.</p>

Mint megtudtuk, az elmaradásban különböző bérelemek, illetve végkielégítések szerepelnek. Bár a kórház főigazgatója kedden még Amerikában volt, s a Naplótól értesült a hírről, később telefonon azt mondta: már szerdán pótolják az elmaradást, amit a Magyar Államkincstár, a megyei önkormányzat és kórház együttes hibájának tekint. Hozzátette, hogy mindent idejében elküldtek az államkincstárnak, a hiba ezután csúszott a rendszerbe, amit sürgősen korrigálnak. Az elmaradt összeg a kórház havi bérköltségének mintegy hét százaléka - fogalmazott a főigazgató, hangsúlyozva, hogy igyekeztek mindent idejében, a határidőket betartva végezni. Nagyon sajnálja, hogy mégis ez történt.
A Naplónak kedden egy volt Kenézy-dolgozó panaszolta el, hogy két hete várnak hiába a végkielégítésre, egyik helyről a másikra küldözgetik őket.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában