Helyi közélet

2007.12.05. 14:21

Megkérdeztük Ön beoltatja-e magát influenza ellen?

<p>Debrecen - Közeleg a rossz idő és vele az influenza járvány, kíváncsiak voltunk, hogy az utca embere beoltatja-e magát, hogy megelőzze a megbetegedést.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Megk%C3%A9rdezt%C3%BCk%20influenza_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Ön beoltatja–e magát influenza ellen?

Ha lenne rá lehetőségem, biztosan beoltatnám magam influenza ellen, hogy ezzel is megőrizzem az egészségem. Fontosnak tartom, hogy ne essek ki a munkából.
Szénási Gáborné, kereskedő

Nem, azért, mert nem nyújt százszázalékos védelmet, mert úgy tanultuk, hogy mindíg az előző évi vírushoz készítik a vakcinát, ami így nem biztosan jó az ideihez.
Juhász Beáta, gyógyszerész

Ha majd idősebb leszek, ami szerintem veszélyeztetett kor, akkor szerintem be fogom magam oltatni, a gyermekemet pedig, akkor ha már olyan idős lesz, hogy közösségbe kerül.
Siposné Fehér Pálma, gyógyszerész

Természetesen, mert fontos, hogy az ember megőrizze az egészségét, ráadásul nem hiányozna, hogy épp vizsgaidőszakban betegedjek meg, amúgyis hajlamos vagyok, hogy elkapjam az influenzát.
Szekrényesi Tímea, hallgató

Minden évben beoltatja magát a család, így természetesen én is, nálunk ez megszokott dolog, hogy ennyivel is jobban óvjuk az egészségünket.
Munkácsi Edit, hallgató

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában