Helyi közélet

2007.12.09. 18:15

Megkérdeztük: Legjövedelmezőbb szakmák

<p>Ön szerint melyek a legjövedelmezőbb szakmák? <dia width="850" height="630" alt="Megkérdeztük: legjövedelmezőbb szakmák 2007.12.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__legj_vedelmez__337_bb_szakm_k/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: legjövedelmezőbb szakmák 2007.12.09." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-megkerdeztuk_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Szerintem a híres énekesek keresnek a legjobban. Gazdagságukról minden nap megbizonyosodhatunk. Elég csak a lapok hasábjaira, és a televízió képernyőjére pillantanunk. Szerencsés helyzetben vannak, hiszen több forrásból származik

jövedelmük.
Kovács Klaudia, tanuló

Szerintem a nagy cégek vezetői keresnek a legjobban. Fontos tisztségben kell helyt állniuk, ezért azonban cserébe jól megfizetik őket. Viszont a csúcsig vezető út azért elég ingoványos. Csak a megfelelő emberek egy nagy adag szerencsével jutnak el idáig.
Gazdag Melinda, hallgató

A közgazdászok és a jogászok keresnek a legjobban. Igaz, hogy túl sok van belőlük, de az a fizetésükön nem változtat. Ezen kívül érdemes az idegen nyelvvel, turisztikával is foglalkozni. Meglátásom szerint a tolmácsok sem panaszkodhatnak a fizetésükre.
Mihele Nóra, hallgató

Véleményem szerint politikusnak lenni a legjövedelmezőbb. Igaz, nagyon nagy felelősséget cipelnek a vállukon, de fáradozásaikat meg is fizetik. Arról nem beszélve, hogy a különböző bizottságokban való munkáért külön javadalomban részesülnek.
Tóth Ildikó, hallgató

A bankszféra dolgozóit és az informatikus szakembereket fizetik meg leginkább manapság. Közvetlen környezetemből és a családomból is több példát tudnék sorolni.
Pappné Ráduj Irma, pénzügyi előadó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában