Helyi közélet

2007.12.17. 08:11

Félpályás útlezárás a Mikepércsin és a 4-esen

<p>Debrecen&#160; – A Debreceni "Civil Kör" baráti társaság és a "Kossuth téri tüntetők" gyülekeztek a Dósa nádor téren, s hamarosan demonstrálni indultak. 10-12 kocsi várható mindkét helyszínen. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-forgalomlassit%C3%A1s__flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/a-kossuth-teriek-magukrol/cn/haon-news-hbn_01-20071217-122018"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Kossuth tériek magukról</B></A></p>

11:30: Pártfüggetlen demonstrálók tüntetnek a 47-es számú főúton, akik január 17-ig engedéllyel zárják le a fél útpályát. – Ha ma este az egészségügy átalakításáról nem megfelelően szavaznak minden nap kijövünk– mondták.

A Debreceni "Civil Kör" baráti társaság és a "Kossuth téri tüntetők" reggel fél nyolctól délután fél hatig demonstrálnak. Nagy Gyula, szervező a következőt mondta:

– A kormány nemzetromboló politikája ellen tüntetünk. Nagy probléma, hogy az állampolgárok által választott országgyűlési képviselők pártjuk elvárása szerint szavaz, s nem a választóiké szerint.–

A magyar, az árpádsávos és a Munkástanácsok Szövetségének lobogója alatt sorakoznak a gépkocsik melyen felirat:
"Nem akarunk a biztosítótársaságok "prostituáltjai" eltartói lenni!"

Kapcsolódó anyagok:

  • A Kossuth tériek magukról
  • Sztrájk az iskolákban is
  • Határozatlan ideig áll a vasút
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában