Helyi közélet

2007.11.07. 10:34

Gyurcsány Ferenc Hajdú-Biharban tölt néhány napot

<p>Debrecen - Bár a Miniszterelnöki Hivatal tájékoztatása csak három szerdai nyilvános programról szól, a Napló úgy tudja, Gyurcsány Ferenc már ma este Hajdú-Bihar megyébe érkezik. A hírek szerint a fürdővárosban száll meg. <dia width="850" height="630" alt="Gyurcsány Ferenc a Hortobágyon 2007.11.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyurcs_ny_Ferenc_a_Hortob_gyon_2007_11_07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Gyurcsány Ferenc a Hortobágyon 2007.11.07." /></a></dia><A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/a_korm_nyf__hajd_-bihar_megy_be_l_togat.rtf"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/sysres/sites/haon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A kormányfő Hajdú-Bihar megyébe látogat</B></A> [.rtf - 35KB]</p>

Szerdán kormányszóvivői tájékoztatót tartanak Hortobágyon, délben állattenyésztőkkel és mezőgazdasági szakemberekkel találkoznak Hajdúszováton.

Az egyeztetésen jelen lesz Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter is. Innen Nádudvarra, a KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. telephelyére utaznak, szintén Gráf Józseffel együtt.

A megyelátogatás várhatóan csütörtökön is tart, értesüléseink szerint egyebek mellett Bakonszegre látogat a miniszterelnök, ahol néhány hete az időközi választáson független polgármester, Ott Jenő nyert a fideszes és szocialista induló előtt.

Kapcsolódó anyagok:

  • Kósa szerint egy Gyurcsány utáni országon kell gondolkodni
  • Kiéleződött a hatalmi harc
  • Országos hadgyakorlaton a debreceniek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában